
El nostre Menú


Tapes
- PUNXOS DE LA FLOR 5,90€
- CALLS 4,90€
- BRAVES BRAVÍSIMES 4,50€
- LACÓ AMB PEBRÓ DE LA VERA 5,50€
- CHOCOS A L’ANDALUSA 6,50€
- CALAMARS A LA ROMANA 7,80€
- RAVES DE CALAMAR 8,50€
- SÈPIA A LA PLANXA 8,40€
- XIPIRONS A L’ANDALUSA 8,00€
- POLPETS A LA PLANXA 9,50€
- POLP GALLEC 18 ,00€
- GAMBES A L’ALLS (8 UNID) 12,00€
- ANELLES DE CALAMAR A L’ANDALUSA 6, 90€
- NAVALLES A LA PLANXA 6,90€
- MULLONS AL VAPOR 6,50€< /li>
- GAMBA PLANXA LLANGOSTINERA 12,50€
- PERNIL IBÈRIC 16,50€
- PERNIL DEL PAíS 8,40€
- FORMATGE MANXEC CURAT 6,50€
- TAULA D’EMBOTITS IBÈRICS 24,90€
- ANXOVES DEL CANTÀBRIC 00 (1 FILET ) 2,10€
- BOQUERONS EN VINAGRE I OLIVES 6,00€
- GAMBES SALADES 7,00 €
- OLIVES FARCIDES 2,50€
- OLIVES AMANIDES 2,20€
- CAÇ EN ADOB 8,30€
- XIPIRONS A LA PLANXA 10,50€
- ALBERGÍNIES FREGIDES 6,90€
- CROQUETES CASORES (UNITAT) 1,50€
- CAMPINYONS SALTEJATS 5, 50€
- PEBROTS DEL PADRÓ FREGITS 6,50€
- GUACAMOLES AMB NACHOS 6,50€
- ZAMBURINYES A LA PLANXA (UNITAT) 2,00€

Torrades
T-1 ESPECIAL 11.80€
Tonyina en escabetx, Anxoves, Pebrot vermell i Olives
T-2 CAMPESINA 8.50€
Verdures rostides amb salsa romesco
T-3 CAPRITXO 8.70€
Pollastre, Poma, Ceba i Maionesa
T-4 QUATRE FORMATGES 11.90€
Brie, Cabra, Roquefort, Mozzarella, Melmelada de tomàquet
T-5 SERRANIT 7.90€
Pernil Serrano amb Formatge passat per la planxa
i Pebrots Verds
T-6 VENECIANA 9.70€
Tonyina, Tomàquet fregit, Ceba, Pebrots Rojos, Olives,
Orenga v Formatge
T-7 VENECIANA 2 9.40€
Pernil York, Tomàquet Frit, Ceba, Pebrot Roig, Olives, Orenga i Formatge fos
T-8 RANXERA 8,90 €
Carn, Ceba, Salsa barbacoa i Formatge fos
T-9 MUSSOLINI 11,50 € < br> Bacallà gratinat amb Ali Oli i Compota de Poma
T-10 VEGETAL DE TONYINA, PERNIL YORK, POLLASTRE 9.50 €
Maionesa, Enciam , Tomàquet natural i Ou dur
T-11 SOBRASADA 8.40€
Sobrassada amb Llom i Formatge fos
T-12 PERNIL YORK I FORMATGE PASSAT PER LA PLANXA 7.80€
T- 13 SALMÓ MARINAT AMB FORMATGE FRESC, MEL I CAPÀRRA 11.70€
T-14 ANXOVES, BOQUERONS I PEBRO VERD 10.70€
T-15 LLOM AMB SALSA ROQUEFORT CEBA 10.60€
T-18 FORMATGE MANXEC AMB ANXOVES 10.70€
T-19 PERNIL DEL PAÍS 8.60€
T-20 PERNIL IBÈRIC 14.70€
T-21 LACÓ AMB PEBROT PICANT 7, 20€
T-22 BACÓ AMB FORMATGE 8,00€
T-23 POLLASTRE I SALSA DE MOSTASSA. CEBA.
XAMPINYONS I FORMATGE FOS 8,80€

Carns
C-1 XULETÓ DE VEDELLA GALLEGA 500GR 23.00€
C-2 ENTRECOT DE VEDELLA DE GIRONA A LA PLANXA 350GR 17.50€
C-3 REFLUIX DE VEDELLA (GIRONA) 350GR AMB SALSA D’OPORT 24.00€
C-4 COSTELLES DE XAI A LA PLANXA (4 UNITATS) 15.50€
C-5 PRESA IBÈRICA AMB SALSA DE FINES HERBES 16.80€
C-6 BOTIFARRA DE PAGUÈS AMB JUEVA I PERNIL 9.50€
C-7 BISTEC DE VEDELLA (CAP DE MORT) 10.50€

Peixos
P-1 BACALLÀ GRATINAT AMB COMPOTA DE POMA I MUSELINA D’ALL 15.80€
P-2 SALMÓ NOROC A LA PLANXA 14.20€
P-3 SÈPIA NACIONAL A LA PLANXA 13.90€
P-4 POLP A LA FEIRA 18.50€
P-5 FRITURA DE PEIX 12.00€
P-6 LLUÇ A LA MARINERA 14.00€

Guarnició
ESPÀRRECS A LA PLANXA
PATATA AL CALIU
PEBRE DE PADRÓ
PURE DE PATATES
XAMPINYONS
ARRÒS BLANC

Arroces
- PAELLA MARINERA DE LA FLOR 15,00€
- FUDEUÀ MARINERA DE LA FLOR 14,00€
- ARRÒS NEGRE DE CALAMARS , MUSCLONS I ALI OLI 16,50€
- ARRÒS CALDÓS DE LLAVORS 18,00€
- ARRÒS CALDÓS DE PEIX I MARISC 17,50€
- RISOTTO DE BOLETS 13,90€

Hamburgueses
HAMBURGUESA DE VEDELLA 10.50€
100% estil americà
HAMBURGUESA DE POLLASTRE CRUIXENT 8.50€
HAMBURGUESA MIXTA AMB BACÓ, OU I FORMATGE 9.00€

Amanides
AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA 8.50€
Bacó, Tomàquet Cherry, Fruits Secs, Vinagreta de mel i Mostassa
AMANIDA MEDITERRANEA 9.50€
Tonyina, Anxoves, Ou dur, Llagostí i Olivada
AMANIDA XATONADA 10.50€
Bacallà, Tonyina, Seitons, Olives farcides, Ce em>bolla adobada i Salsa Xató
CARPACCI DE VEDELLA GALLEGA 12.00€
Rúcula, Formatge parmesà v Vinagreta de cítrics
TARTAR DE SALMÓ I AGUACATE 12.50€
ESCALIVADA FUMADA AMB ANXOVES 8.00€

Postres
CREMA CATALANA CASERA 4,50€
COULANT DE CHOCOLATE CON HELADO DE VAINILLA 5,50€
TARTA DE QUESO CON FRUTOS ROJOS 4,90€
PIÑA MACERADA CON RON, ANIS Y HELADO DE MASCARPONE 4,30€
FLAN CASERO 3,80€
TRUFA DE CHOCOLATE CON CRUMBLE DE ALMENDRAS 4,60€
SURTIDA DE SORBETES 5,20€
SURTIDO DE HELADO 5,40€